PV installatie

Layer 1

PV installatie

PV-installaties zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, overal waar u komt liggen wel panelen op of in het dak. En dat is niet zo gek, want het is een relatief makkelijke manier om uw energierekening omlaag te krijgen. Zeker als u een warmtepomp heeft en geen gas meer gebruikt dan is het mogelijk om uw energie verbruik te compenseren met zonnepanelen. Dit hangt natuurlijk wel af van een paar factoren, zoals schaduwval, dakoppervlak, windrichting en de hellingshoek van de panelen.

Er zijn tegenwoordig oplossingen die het effect van schaduwval door bomen of anderen objecten verminderen, zoals power optimizers of micro-omvormers. De zonnepanelen wekken stroom op die vervolgens door een omvormer naar de voor ons bruikbare wisselstroom wordt omgezet. Voor de montage van de panelen zijn verschillende mogelijkheden. Of u ze op een schuin dak wil plaatsen of op een plat dak van bijvoorbeeld een dakkapel. Overal is wel een oplossing voor.

Wat wij bieden

Ook zijn we bij Oostrom gespecialiseerd in het plaatsen van diverse PV panelen. Zou u graag uw woning energiezuiniger willen maken? Dan helpen wij u daar graag mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Heeft u misschien een storing aan uw huidige PV installatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze service monteurs. Wilt u meer weten over service en onderhoud? Bekijk dan onze Service en Onderhoud pagina.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures