Elektrotechniek

Layer 1

Elektrotechniek

Een belangrijk onderdeel van een nieuwbouw- of renovatieproject aan uw woning of bedrijfspand zijn de elektra werkzaamheden die moeten worden verricht. Om comfortabel te kunnen wonen of te werken, zijn goed werkende elektrische installaties van essentieel belang. Bij een niet goed werkende installatie, kunnen er onveilige situaties ontstaan, zoals kortsluiting.

Een woning of bedrijfspand wordt steeds meer afhankelijk van een goed werkende elektrische installaties. Hierdoor wordt er steeds meer apparatuur aangesloten op het elektriciteitsnet en daardoor zijn o.a. werkzaamheden rondom elektra nodig die ervoor zorgen dat apparatuur ook tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Wat bieden wij

Bij Oostrom hebben wij ook meerdere elektriciens in dienst die u kunnen helpen bij diverse elektraklussen. Van het vervangen van een meterkast tot het verplaatsen van stopcontacten en schakelmateriaal. Maar ook bij het verhelpen van elektrische storingen zijn wij u graag van dienst.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en onze collega’s helpen u graag verder.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures