Onze specialisaties

Layer 1

Duurzaamheid

​Duurzaamheid is een breed begrip, dat te pas en te onpas wordt gebruikt, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld de 3 p’s: mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde en onze medewerkers niet uitputten, terwijl het economische aspect niet uit het oog verloren wordt. Oostrom is zich in toenemende mate bewust van zijn verantwoordelijkheden.

Loodgieterswerk

Kraanleertje vervangen, verstopte afvoer, lekkende pijpen, wasmachine op zolder, extra toilet: allemaal voorbeelden van ouderwets en ambachtelijk loodgieterswerk. Oostrom Installatiebedrijf wordt steeds veelomvattender maar u kunt ons nog altijd inschakelen voor het betere loodgieterswerk. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte of informatie. ​

Verwarming

​Verwarming is actueler dan ooit. De meeste huishoudens hebben nog gewoon centrale verwarming met een verwarmingstoestel. Maar Nederland moet langzamerhand van het gas af en dus installeren wij steeds vaker moderne verwarmingstechnieken. Warmtepompen en zonnepanelen hebben voor ons geen geheimen. Wij leggen deze projectmatig aan in complete nieuwbouwwijken maar ook in individuele woningen. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektrotechniek

​Elektrotechniek valt enigszins buiten de traditionele installatietechniek en daarom noemen wij het hier apart. Oostrom verzorgt alle soorten elektrische installaties voor bedrijven en particulieren. Dat kan variëren van de aanleg van elektriciteit in een woonhuis tot de complete regeltechniek voor een bedrijf. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle soorten keuringen op elektrogebied.

Airconditioning

​Airconditioning is allang geen overdreven luxe meer. Mensen voelen zich nou eenmaal prettiger bij een aangename temperatuur. Oostrom verzorgt nieuwbouw en inbouw, onderhoud, inregeling en inbedrijfstelling van alle airco-installaties. Speciale vermelding verdient onze expertise met VRF-systemen, oftewel Variable Refrigerant Flow: variabel, precies en zuinig.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures