Over ons

Layer 1

Over ons

Oostrom installatiebedrijf is een totaal installateur gevestigd in Gouderak. Met ruim 40 jaar ervaring is Oostrom de specialist op het gebied van loodgieter- en installatiewerk. Wij hebben ervaren loodgieters, elektriciens, service monteurs en dak- en zinkwerkers in dienst. Naast installatiewerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw installaties.

Onze werkzaamheden variƫren van particulieren klussen tot grote projecten voor bedrijven en instellingen. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Zo kunnen wij u helpen bij installatie, reparatie en onderhoud aan cv-ketels, loodgieterswerk, elektra, ventilatiesystemen, airconditioning, warmtepompen, dak- en zinkwerk, pv-installaties en meet-en regeltechniek.

Historie

Wim Oostrom begon in 1976 voor zichzelf als loodgieter. Een oude touwbaan in Gouderak was zijn eerste bedrijfspand en een gele tweedehands Simca zijn eerste bedrijfswagen.

Al vanaf de begintijd werkte Wim voor particulieren en bedrijven. Hij repareerde kapotte kraanleertjes met dezelfde toewijding als het aanleggen van een verwarming in een hele nieuwbouwwijk. Niets was hem te klein, te groot of te veel. Met deze filosofie groeide het bedrijf gestaag.

Oostrom breidde zijn producten- en dienstenpakket uit en bediende nieuwe klanten in airconditioning, elektro en beveiliging. De busjes kregen een nieuwe rode kleur en in 2000 kwam zoon Wim Oostrom junior in de zaak werken.

In 2003 barstte de oude touwbaan uit zijn voegen en verhuisde Oostrom naar een nieuw bedrijfspand aan de Smitsstraat in Gouderak. Hier verbleef Oostrom 13 jaar voordat het in 2016 naar een hypermodern en nieuw bedrijfsgebouw verhuisde aan het Middelblok 220 in Gouderak.

Ons team

Wim Oostrom

Directeur

Mittchel Koster

Werkvoorbereider

Wouter van Norden

Teamleider Service en Onderhoud

Jose van Dorp

Administratie

Roelof van den Dool

Werkvoorbereider / Tekenaar

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures