Meet- en regeltechniek

Layer 1

Meet- en regeltechniek

Met meet- en regeltechniek kan worden bedoelt het besturen van complexe installaties in gebouwen met een gebouwbeheersysteem tot het aansturen van een cv installatie in een woning. De voordelen van dit soort systemen zijn dat de technische installaties in een gebouw overzichtelijk te monitoren zijn, zowel lokaal als op afstand. Hierdoor kunnen we vaak al ingrijpen voordat grote storingen zich voordoen.

Een voorbeeld hiervan is als de minimale tempratuur in een sporthal niet onder de 10 graden mag komen in verband met vocht- en comfortproblemen. Het systeem zal dan een melding uitsturen wanneer de tempratuur te laag wordt. Vervolgens kan deze storing of afstand worden bekeken en zo nodig worden opgelost.

Wat bieden wij

Bij Oostrom kunnen wij u begeleiden van ontwerp tot het inbedrijfstellen van diverse meet-en regeltechnieksystemen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de systemen te beheren, onderhouden en zo nodig storing aan op te lossen. Heeft u interesse in het installeren van een meet- en regeltechnieksysteem? Neem dan contact met ons op.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures