CV installatie

Layer 1

CV installatie

Een cv installatie voorziet een pand van warmte en eventueel van warm tapwater. Het hart van deze installatie is de warmteopwekking. Er zijn verschillende mogelijkheden om de warmte op te wekken, zoals door een cv ketel, een warmtepomp, een moederhaard of een pelletkachel. Deze toestellen creëren elk op hun eigen manier warmte om via het leidingwerk de warmte naar de plaats van het verwarmingselement te pompen. Voorbeelden van verwarmingselementen zijn radiatoren, vloerverwarming, convectorput of wandverwarming.

Met deze verwarmingselementen regel je de warmte in elke ruimte door middel van een radiatorknop of thermostaat. Het warme tapwater kan direct uit de cv ketel komen wanneer het een doorstroomtoestel betreft. Bij gebruik van veel tapwater vraag kan er gekozen worden voor een boilervat en eventueel in combinatie met een zonnewarmtesysteem als ondersteuning voor tapwater en cv.

Wat bieden wij

Bij Oostrom installeren wij CV installaties op elke gewenste locatie. Wij plaatsen onder andere Intergas en Remeha CV-ketels. Daarnaast bieden wij ook service en onderhoud aan diverse CV installaties. Heeft u last van een storing aan uw cv ketel? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak met een van onze service monteurs. Wilt u meer weten over service en onderhoud? Bekijk dan onze Service en Onderhoud pagina.

Heeft u interesse in het plaatsen van een CV ketel of zou u graag geadviseerd worden over de juiste installatie voor in uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op en onze collega’s helpen u graag verder.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures