Layer 1

Promen - Capelle a/d IJssel

Voor het project Promen Capelle a/d IJssel hebben wij diverse werkzaamheden verricht. Zo hebben wij vernieuwing en een uitbereiding geleverd van het ventilatie en koelsysteem in het gehele pand.

Er zijn nieuwe luchtbehandelingskasten op het dak geplaatst in samenwerking met Staal 2000. Zij hebben voor deze kasten een staalconstructie gemaakt en samen met Nederhoff Kraanbedrijf deze constructie op het dak geplaatst. De luchtbehandelingskasten zijn aan een Priva Blue ID regelinstallatie gekoppeld, waardoor de installatie op afstand te bedienen en beheren is.

In het dak zijn meerdere doorvoeren gemaakt, zodat de luchtkanalen door het dak naar binnen kunnen. Deze luchtkanalen zijn aangebracht op de begane grond en eerste verdieping van het pand en afgewerkt met aluminium beplating.

Ook is er een Aermec koelmachine op het dak geplaatst en gemonteerd, zodat het gehele pand gekoeld kan worden wanneer hier behoefte aan is. In samenwerking met ECA Klimaattechniek hebben wij ook een nieuw VRF airconditioning systeem en CO2 gestuurd ventilatiesysteem geplaatst in het kantoorgedeelte. Hierdoor past de ventilatie zich automatisch aan, aan de hoeveelheid mensen in de ruimte, waardoor de luchtkwaliteit altijd optimaal is.

De oplevering is april 2022.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de vacatures